Toolmaker Vise

  • QKG Tipe High Precision Alat Vise

    QKG Tipe High Precision Alat Vise

    Tipe QKG Alat Maker Vise nyaéta vise precision anu dijieun tina baja kualitas luhur anu geus carburized kana karasa permukaan HRC58~62.

  • QGG-C tipe alat precison vise kalawan alur

    QGG-C tipe alat precison vise kalawan alur

    1. The Precision Vises dijieunna tina baja kualitas luhur carburized kana beungeut karasa: HRC58 ~ 62
    2. Parallelism 0.005mm / 100mm, kuadrat 0.005mm
    3. Gancang pikeun clamp sarta gampang pikeun beroperasi
    4. Dipaké pikeun pangukuran precision, inspeksi, grinding precision, EDM, sarta mesin motong kawat
    5. Ngajamin akurasi tinggi dina posisi mana wae

  • QGG tipe precision tinggi alat vise

    QGG tipe precision tinggi alat vise

    1. The Precision Vises dijieunna tina steelcarburized kualitas luhur ka karasa wsurface: HRC58 ~ 62
    2. Parallelism 0.005mm / 100mm, kuadrat 0.005mm
    3. Gancang pikeun clamp sarta gampang pikeun beroperasi
    4. Dipaké pikeun pangukuran precision jeung inspeksi, grinding precision, EDM jeung mesin motong kawat
    5. Ngajamin akurasi tinggi dina posisi mana wae

  • QKG-C Tipe Precision Alat Vise kalawan alur

    QKG-C Tipe Precision Alat Vise kalawan alur

    1. The Precision Vises dijieunna tina steelcarburized kualitas luhur ka karasa wsurface: HRC58 ~ 62
    2. Parallelism 0.005mm / 100mm, kuadrat 0.005mm
    3. Gancang pikeun clamp sarta gampang pikeun beroperasi
    4. Dipaké pikeun pangukuran precision sarta pamariksaan
    grinding precision, EDM jeung mesin motong kawat
    5. Ngajamin akurasi tinggi dina posisi mana wae

  • Gancang Aksi Tipe Precision Sinus Alat Vise

    Gancang Aksi Tipe Precision Sinus Alat Vise

    • Kuadrat sareng paralelisme tina wakilna aya dina 0,005 mm / 0,0002′ dina sadaya sisi kritis.
    • Baja hardened sareng taneuh presisi anu stabil dugi ka tungtung eunteung, "V" alur dina rahang disayogikeun pikeun nahan bagian buleud / pasagi.
    • Dipaké pikeun pangukuran precision sarta inspeksi, grinding precision, EDM jeung mesin motong kawat
  • Screw Guide Tipe Precision Sinus Alat Vise

    Screw Guide Tipe Precision Sinus Alat Vise

    • Kuadrat sareng paralelisme tina wakilna aya dina 0,005 mm / 0,0002′ dina sadaya sisi kritis.
    • Baja hardened sareng taneuh presisi anu stabil dugi ka tungtung eunteung, "V" alur dina rahang disayogikeun pikeun nahan bagian buleud / pasagi.
    • Dipaké pikeun pangukuran precision sarta inspeksi, grinding precision, EDM jeung mesin motong kawat