Produk

  • HSS Annular Cutter With Weldon Shank

    HSS Annular Cutter Jeung Weldon Shank

    HSS annular cutter sampurna pikeun motong ngaliwatan bahan tangguh.

    Ujung motong anu bisa gampang nyiksikan ngaliwatan logam, plastik, jeung bahan teuas lianna.

    Pemotong annular ogé awét pisan, janten pilihan anu hadé pikeun dianggo tugas beurat.

  • 58-pieces Machinist Clamping Kits

    58-sapotong Machinist Clamping Kit

    58-PC Clamping kit jeung wadah logam Unggal set ngandung:

    * 6-T-Slot kacangan
    * 6 Kacang Flang
    * 6 Lengkah Clamps
    * 4-Gandeng kacangan
    * 12-Lengkah blok
    * 24 Studs 4 ea.3" , 4 " , 5 " , 6 , 7 " , 8 " panjangna

  • R8 shank to Morse Taper sleeves

    R8 shank kana leungeun baju Morse Taper

    R8 mun MS leungeun baju

  • Aluminum Hand Deburring Tools

    Aluminium Hand Deburring Pakakas

    The deburring tool kit set téh super beurat-tugas, kalawan cecekelan na keur dijieun tina premium dicét alloy aluminium, rotary ningkatna sirah keur dijieun tina tangguh M2 baja speed tinggi, wilah kaasup keur dijieunna tina kualitas luhur baja speed.
    Set alat kit ieu mangrupikeun produk idéal pikeun dianggo kanggo waktos anu lami.sabeulah ieu dipasang dina cecekelan nu diputer 360 derajat, jalan gede pikeun duanana katuhu / sobat leungeun kénca.Anjeun tiasa ngagentos sabeulah ku ngan saukur mencét tombol, anu saderhana pisan.Pakemna panjangna 12.8cm(5 inci), sareng nyaman sareng aman pikeun dicekel.

  • BS series Semi Universal Dividing Head Set,Includes Chuck

    Séri BS Semi Universal Dividing Head Set, Ngawengku Chuck

    Set Lengkep, sareng 3 Jaw Chuck, tailstock, sareng seueur deui.
    Sirah tilts 10 derajat ka handap, sarta 90 derajat dina arah vertikal, (Chuck ngarah lempeng ka luhur) sangkan bisa dipaké pikeun sagala sudut diperlukeun.
    Fitur indexing gancang, pikeun indexing gancang tanpa ngabagi pelat, dina 15 increments darajat (24 posisi) ngajadikeun karya gancang tugas basajan kayaning machining hex ngawangun hulu baud.
    Ngabagi Lempeng nutupan ampir sagala divisi anjeun bakal butuh.
    Hardened Worm Gear pikeun umur panjang.

  • K10 Series Two-jaws Self-centring Lathe Chuck

    K10 Series Dua rahang Self-centring Lathe Chuck

    K10 runtuyan Dua-rahang Self-centring Chuck nyaeta rahang misah tur hadir kalawan rahang lemes.

    Éta cocog pikeun ngolah rupa-rupa workpieces ngawangun husus, kayaning tube, asesoris bagian rectangular jeung saterusna.

    Pamaké bisa ngarobah piring ka gaya nyekel tangtu nurutkeun pangabutuh.

    akurasi centering luhur bisa dihontal sanggeus digosok dina mesin, ku kituna pikeun nyugemakeun kabutuhan nyekel.

  • IP54 Rated High Precision Dial Caliper

    IP54 Dipeunteun High Precision Dial Caliper

    The IP54 dial caliper kalawan tingkat panyalindungan tinggi.

    Dua arah anti shockproof.

    Ekstra Smooth dina finish.

    Resolusi sadia dina: 0.02mm.0,01 mm, 0,001"

    Aucracy max ka: ± 0.03mm / ± 0.001"

  • Electric stainless steel aluminum TIG welding machine

    Listrik stainless steel aluminium TIG mesin las

    Mesin las TIG stainless steel listrik ieu mangrupikeun jinis mesin las anu ngagunakeun téknologi las TIG pikeun ngalas stainless steel sareng aluminium.Ieu mangrupakeun jenis mesin las canggih nu boga kaunggulan arc stabil, kualitas weld alus, noise low, sarta efisiensi tinggi.Ieu mangrupa mesin las idéal pikeun las stainless steel sarta aluminium.

     

  • High Precision GT series Modular Vise

    High Precision GT runtuyan Modular Vise

    • Alignment jejeg antara Vice Jaw sareng méja kerja mesin bubut nyaéta 50:0.02.
    • Dijieunna tina baja alloy kualitas luhur, karasa HRC 58-62
    • Dipikabutuh pikeun panggilingan, boring, pangeboran sarta grinding mesin CNC, puseur machining Jeung mesin baku
  • Internal And External Tool Post Grinder on Lathe

    Internal Jeung éksternal Alat Post coét on Lathe

    A coét pos alat bubut mangrupakeun pakakas mesin anu dipaké pikeun ngasah ujung motong pakakas anu dipasang dina pos alat dina lathe a.Éta tiasa dianggo pikeun ngagiling bevel alat péngkolan sareng ngasah tip alat anu ngabosenkeun.

     

  • Magnetic Core Drill Machine in 35mm 50mm or 120mm Capacity

    Mesin Bor Inti Magnét dina Kapasitas 35mm 50mm atanapi 120mm

    Mesin pangeboran magnét sampurna pikeun pangeboran ngaliwatan logam.Magnet anu kuat nyiptakeun benteng bari bit bor spins, sahingga gampang pikeun bor ngaliwatan malah logam thickest.mesin téh gampang ngagunakeun sarta hadir kalawan rupa-rupa bor bit a milih tina.Upami anjeun milarian cara anu panggampangna sareng épisién pikeun ngebor logam, anjeun kedah milarian mesin pangeboran magnét.

  • Aikron LCD DRO For Milling Machine Lathe Machine

    Aikron LCD DRO Pikeun Milling Mesin Lathe Mesin

    Basa sadia dina basa Inggris, Jerman, Polandia, Hungaria, Rusia, Ukraina, Basajan Cina, Cina Tradisional, Thailand, Italia, Portugis, Yunani ...;Langkung seueur deui!
    Sababaraha kelir latar
    7 inci tampilan LCD warna leres kalayan casing maot-casting.
    Kecap pangantét mintonkeun reminding.
    Diwangun-di tipe manual operasi.
    34-bit core chip 64M ngajalankeun memori, integrasi tinggi.
    Kamampuhan Anti gangguan anu kuat.
    Témbongkeun posisi alat ayeuna jeung gambar-sawangan.
    Toel usik dirojong pikeun ngukur workpiece nu.
    Katutupan ku jaminan 2 taun.