Pakakas kakuatan

  • Magnetic Core Drill Machine in 35mm 50mm or 120mm Capacity

    Mesin Bor Inti Magnét dina Kapasitas 35mm 50mm atanapi 120mm

    Mesin pangeboran magnét sampurna pikeun pangeboran ngaliwatan logam.Magnet anu kuat nyiptakeun benteng bari bit bor spins, sahingga gampang pikeun bor ngaliwatan malah logam thickest.mesin téh gampang ngagunakeun sarta hadir kalawan rupa-rupa bor bit a milih tina.Upami anjeun milarian cara anu panggampangna sareng épisién pikeun ngebor logam, anjeun kedah milarian mesin pangeboran magnét.

  • 220V High Quality Bench Grinder

    220V High Quality Bangku coét

    Penggiling bangku sampurna pikeun ngagiling sareng ngasah alat, aranjeunna dilengkepan motor anu kuat sareng dua roda ngagiling, aranjeunna ngagaduhan alat anu tiasa disaluyukeun sareng tameng panon pikeun kaamanan.The grinders bangku mangrupakeun tambahan hébat kana sagala bengkel.

     

  • Heavy duty metal cutting band saw machine

    Tugas beurat logam motong band saw mesin

    Bandsaw motong logam anu kuat ieu tiasa dianggo pikeun motong vertikal sareng horisontal, janten sampurna pikeun bengkel naon waé.Kalawan konstruksi beurat-tugas na, ragaji ieu bisa kalayan gampang nanganan sagala proyék metalworking.