Mesin Parabot Asesoris

  • 58-pieces Machinist Clamping Kits

    58-sapotong Machinist Clamping Kit

    58-PC Clamping kit jeung wadah logam Unggal set ngandung:

    * 6-T-Slot kacangan
    * 6 Kacang Flang
    * 6 Lengkah Clamps
    * 4-Gandeng kacangan
    * 12-Lengkah blok
    * 24 Studs 4 ea.3" , 4 " , 5 " , 6 , 7 " , 8 " panjangna

  • R8 shank to Morse Taper sleeves

    R8 shank kana leungeun baju Morse Taper

    R8 mun MS leungeun baju

  • BS series Semi Universal Dividing Head Set,Includes Chuck

    Séri BS Semi Universal Dividing Head Set, Ngawengku Chuck

    Set Lengkep, sareng 3 Jaw Chuck, tailstock, sareng seueur deui.
    Sirah tilts 10 derajat ka handap, sarta 90 derajat dina arah vertikal, (Chuck ngarah lempeng ka luhur) sangkan bisa dipaké pikeun sagala sudut diperlukeun.
    Fitur indexing gancang, pikeun indexing gancang tanpa ngabagi pelat, dina 15 increments darajat (24 posisi) ngajadikeun karya gancang tugas basajan kayaning machining hex ngawangun hulu baud.
    Ngabagi Lempeng nutupan ampir sagala divisi anjeun bakal butuh.
    Hardened Worm Gear pikeun umur panjang.

  • K10 Series Two-jaws Self-centring Lathe Chuck

    K10 Series Dua rahang Self-centring Lathe Chuck

    K10 runtuyan Dua-rahang Self-centring Chuck nyaeta rahang misah tur hadir kalawan rahang lemes.

    Éta cocog pikeun ngolah rupa-rupa workpieces ngawangun husus, kayaning tube, asesoris bagian rectangular jeung saterusna.

    Pamaké bisa ngarobah piring ka gaya nyekel tangtu nurutkeun pangabutuh.

    akurasi centering luhur bisa dihontal sanggeus digosok dina mesin, ku kituna pikeun nyugemakeun kabutuhan nyekel.

  • High Precision GT series Modular Vise

    High Precision GT runtuyan Modular Vise

    • Alignment jejeg antara Vice Jaw sareng méja kerja mesin bubut nyaéta 50:0.02.
    • Dijieunna tina baja alloy kualitas luhur, karasa HRC 58-62
    • Dipikabutuh pikeun panggilingan, boring, pangeboran sarta grinding mesin CNC, puseur machining Jeung mesin baku
  • EUROPEAN Stype Lathe Quick Change Tool Post Set

    Éropa Stype Lathe Robah Gancang Alat Post Set

    1. Cam-konci cecekelan rigidity konci & gancang ngaleupaskeun wadah alat
    2. Jangkungna leres motong edge gampang & akurat disaluyukeun ku screws set husus
    3. Parabot bisa reground tanpa panyabutan formulir setelan wadah alat tetep unaltins unaltered
    4. 40 sudut béda (unggal 9 °) dipilih merenah tina posisi dials kalawan spidol
    5. Panyekel anu ditukeurkeun jeung paling brand séjén 40 posisi pos alat

  • 58-pcs Machinist Clamping Kit Packed In Box

    58-pcs Machinist Clamping Kit Dipak Dina Box

    Dijieunna tina baja casting kualitas luhur pikeun umur panjang sarta ngaronjat durability

    Dijieunna tina baja kelas luhur sareng sadaya blok, baut, mur sareng panyepengan didamel keras.

    T – Ukuran slot: 13/16″, Ukuran Stud: 5/8″ – 11, 1-1/16″ lebar blok léngkah

    Ngawengku 24 Studs 4 masing-masing- 3″, 4″, 5″, 6″, 7″, 8″, 12 blok léngkah, 6 T - kacang, 6 kacang flange, 4 kacang gandeng, 6 step clamp

  • Hight Precision Live center for lathe

    Hight Precision Live puseur pikeun lathe

    Puseur live Lathe mangrupikeun alat anu saé sareng kedah dianggo pikeun ngadukung workpiece nalika dihurungkeun lathe.
    Akurasi: 0.01mm
    Bahan: 40 Cr
    Ukuran: MT2/3/4/5

  • High Quality Boring Head Combo Package

    Paket combo sirah boring kualitas luhur

    Boring Head (Boring bar) nyaéta asesoris utama alat mesin panggilingan boring sareng CNC, contona koordinat mesin boring, mesin boring horizontal, mesin boring biasa.

    Boring Huluna dipaké pikeun boring, boring bunderan luar, boring tungtung beungeut, boring tangga liang, boring liang tungtung beungeut, motong liang jeung alur ring luar jeung ngolah lianna.

    Set combo sirah boring ieu ngandung sirah boring, boring bar, boring shank, éta sampurna pikeun mesin panggilingan.

  • QM16 Series High Precision Milling Machine Vise

    QM16 Series High Precision panggilingan Mesin Vise

    Fitur:
    QM16 mesin vise cocog pikeun mesin panggilingan umum, mesin panggilingan CNC, puseur machining
    QM16 sudut mesin wakil mangrupa wakil ekonomis
    The verticality tina caliper jeung awak clamp aya dina 0.025MM / 100MM
    Struktur semi spherical dipaké pikeun clamp workpiece ka handap 45 derajat clamping gaya ambéh workpiece teu ngambang.
    Ieu bisa maréntahkeun individual kalawan base
    Dasarna dikalibrasi dina derajat sareng diputer sacara horisontal dina 360 derajat
    Sisi tetep tina screw nu adopts bearing kakuatan narik jeung ngurangan gaya

  • Horizontal Type Power Feed For Milling Machines

    Horizontal Type Power Feed Pikeun Mesin panggilingan

    Feed kakuatan ALB-310SX nyaéta Tipe Horizontal, Utamana Pikeun Mesin Pangeboran Panggilingan atanapi Bech Mills

    Tegangan - 110V sacara standar, 220V-240V opsional.
    Kabel Daya - kabel AS sacara standar;UK, EU, pilihan;Kami ngirimkeun kabel anu leres dumasar kana kapal-ka nagara anjeun.
    Torsi Max - 450in-ib
    Beurat - 7,20 KGS

  • Milling Machien Power Feed For Wholesale

    Panggilingan Machien Power Feed Pikeun borongan

    *Power Feed mangrupikeun tambihan anu saé pikeun mesin panggilingan pikeun ningkatkeun efisiensi mesin, ku kituna kami nyayogikeun feed kakuatan ALSGS merek anu saé pisan pikeun pilihan konsumén urang.*

    ALSGS AL-310SX feed kakuatan dipasang dina X-AXIS tina mesin panggilingan bari AL-310SY dipasang dina Y-AXIS.
    Torsi Max - 450in-ib
    Cocog jeung paling mesin panggilingan tipe tuur, Kaasup Bridgeport-tipe mesin panggilingan sarta sababaraha variasi séjén.
    Variabel Speed ​​Control pikeun Speed ​​adjustment Dina Laleur The
    Tombol Traverse Rapid
    Ngawengku Table eureun jeung switch Pikeun Kasalametan
    Ngawengku Sadayana Diperyogikeun pikeun Dipasang dina Mesin
    Garansi Sataun