Indexable Carbide Lathe Ngaktipkeun Alat Set

Katerangan pondok:

11-sapotong indexable péngkolan set ieu sampurna pikeun machining rupa-rupa bahan.Alat-alatna didamel tina baja kualitas luhur sareng gaduh tip anu tiasa diindeks anu tiasa diputar pikeun akurasi anu langkung ageung sareng umur alat anu langkung panjang.Tambih Deui, set éta kalebet kotak kayu pikeun gampang diangkut sareng neundeun.

 


Rincian produk

Tag produk

11 buah Ngahurungkeun Parabot Set sareng kotak kayu.

Ukuran Kotak: 10mm

Ngawengku: 9 * Alat Ngaktipkeun (80 * 10mm) 2 * Alat Ngaktipkeun (125 * 10mm)

Indexable Turning Tool Set 1

Indexable Turning Tool Set 2

Indexable Turning Tool Set 3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali