Ngabagi Kepala Jeung Indexers

  • BS-2 Full Universal ngabagi Kepala Siapkeun Jeung Amrik

    BS-2 Full Universal ngabagi Kepala Siapkeun Jeung Amrik

    BS-2 Universal ngabagi sirah (Index Center) geus dirancang pikeun ngalakonan sagala jinis motong gear.

    Precision ngabagi sarta spiral kecap kalawan precision gede tur efisiensi ti saméméhna.

    Beungeut tengah tiasa nyaluyukeun tina élévasi 90 dugi ka déprési 10, Éta cocog pikeun 'inspeksi sareng uji standar anu luhur.

    Pikeun nyugemakeun para nasabah, worm gear redio dirancang pikeun 1:40.

    sirah indéks Universal bisa dipaké kalawan panggilingan, grinding, mesin pangeboran pikeun ngabagi.

    3-rahang Chuck kudu dibeuli husus.

  • Séri BS Semi Universal Dividing Head Set, Ngawengku Chuck

    Séri BS Semi Universal Dividing Head Set, Ngawengku Chuck

    Set Lengkep, sareng 3 Jaw Chuck, tailstock, sareng seueur deui.
    Sirah tilts 10 derajat ka handap, sarta 90 derajat dina arah nangtung, (Chuck ngarah lempeng ka luhur) sangkan bisa dipaké pikeun sagala sudut diperlukeun.
    Fitur indexing gancang, pikeun indexing gancang tanpa ngabagi pelat, dina 15 increments gelar (24 posisi) ngajadikeun karya gancang tugas basajan saperti machining hex ngawangun hulu baud.
    Ngabagi Pelat nutupan ampir sagala divisi anu anjeun peryogikeun.
    Hardened Worm Gear pikeun umur panjang.